Norton Antivirus

Wil je geen virussen op de computer? Dan wordt het tijd voor een goede en betaalbare virusscanner. Je komt dan al gauw uit bij Norton Antivirus.
Norton Antivirus staat in de top vijf van betaalde virusscanners.

Met Norton Security kan je zowel je Mac-, Window, iOs- of android-toestel beveiligen.

norton-security-coupon

 

Prijs
Er zijn drie pakketten beschikbaar.
Met Norton Security Standard kan je voor 29,99€ 1 pc of Mac beveiligen.
Met Norton Security Deluxe kan je voor 49,99€ tot 5 pc’s, Macs, smartphones of tablets beveiligen.
Met Norton Security Premium kan je voor 29,99€ Tot 10 pc’s, Macs, smartphones of tablets beveiligen.

Norton biedt ook een geld-terug-actie. Indien jouw toestel ondanks het antivirusprogramma besmet raakt, krijg je je geld terug.
Je kan Norton downloaden, maar ook in de winkel kopen.

Scannen voor virussen
Norton scant je toestel zeer snel, meestal in minder dan een halfuur, terwijl een tweede scan vaak niet langer duurt dan zeven minuten. Het valt ook op dat er tal van mogelijkheden zijn om te scannen. Alle virussen worden meteen gedetecteerd

Malware
Malware zijn slechte programma’s die de normale werking van je computer belemmeren. Norton scoort uitzonderlijk hoog op deze categorie. 93% van de dreigingen worden meteen herkend en verwijderd.

Phishing
Phishing-websites zijn websites die zich voordoen als allerlei beveiligde websites, in een poging je login-gegevens te stelen. Norton biedt een zeer uitgebreide bescherming tegen phishing sites, maar bovendien beschermt het tegen andere vormen van fraude, zoals scammers.

norton

Extra’s
Norton biedt een stevige firewall die beschermt tegen pop-ups en malware. Het voorkomt dat slechte programma’s zich nestelen op je pc, nog voordat ze je pc kunnen bereiken. Het bevat ook een van de beste spamfilters die er op de markt zijn. Daarnaast kan je beschikken over een handige en beveiligde paswoordmanager, wat van pas komt als je veel paswoorden van buiten moet kennen.
Daarnaast kan je je harde schijf door Norton laten opruimen, om zo alle nutteloze en ongebruikte programma’s en bestanden te verwijderen.

Samenvatting

Wij raden Norton Internet security aan als één van de beste antivirusprogramma’s die je kan aanschaffen. Uit onderzoek blijkt dat Norton 99% van de online bedreigingen kan detecteren en elimineren. Norton haalt uitstekende scores in het beschermen tegen virussen, malware en phishing. Daarnaast zijn de extra’s zoals de paswoordmanager en de spamfilter zeker aan te raden. Bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed, waarbij het goedkoopste pakket slechts 29,99€ kost.