Kaspersky Antivirus

Kapersky is een van de beste antivirussen op de markt, met tal van bonus-opties. Kapersky scoort zeer hoog op verschillende onafhankelijke tests. Kapersky beschermt tegen virussen, trojans, malware en spyware. Kapersky kan je downloaden na betaling.

Kapersky is slechts voor windows beschikbaar.

kapersky

Prijs
Er zijn verschillende pakketten beschikbaar.
Met Kapersky kan je 1 pc beschermen voor 29,99€ per jaar, 3 pc’s voor 44,99€ per jaar en 5 pc’s voor 64,99€ per jaar.

Scannen voor virussen
Kapersky scant twee keer zo snel als de gemiddelde scanner en een tweede scan duurt slechts enkele minuten. Indien er een probleem is zal het venster rood kleuren. Kapersky detecteert meteen 99% van alle virussen, één van de hoogste scores!

Malware
Malware zijn slechte programma’s die de normale werking van je computer belemmeren. Kapersky detecteert meteen 84% van alle malware, maar sommige programma’s, zoals Norton, doen dit iets beter.

Phishing
Phishing-websites zijn websites die zich voordoen als allerlei beveiligde websites, in een poging je login-gegevens te stelen. Kapersky detecteert meteen alle phishing-websites en blokkeert ze meteen. Van alle programma’s die wij getest hebben, komt Kapersky als beste uit de test voor het detecteren en blokkeren van phishing-websites

kap

Extra’s
Kapersky zit boordevol bonus-tools. Zo is er een onscreen keyboard die jouw paswoorden beschermt tegen mensen die hem zouden willen stelen door middel van een keylogger. Kapersky heeft een van de beste mogelijkheden voor het maken van rescue disks indien je pc crasht. Daarnaast is er ook een vulnerability scan die je pc test op eventuele zwakke punten.
Tot slot is er ook een privacy cleaner die al je handelingen verbergt, zodat niemand kan zien wat jij doet op jouw pc.

Samenvatting

Kapersky beschermt effectief tegen virussen, malware en phishing. Het zal steeds alle mogelijke problemen snel detecteren en de schade herstellen. Tegelijk gebruikt het weinig geheugen zodat jouw systeem niet vertraagt. Het loopt op de achtergrond en scant alle bestanden die binnenkomen, of je nu aan het surfen, mailen of gamen bent. Met uitstekende scores voor virusdetectie en bescherming tegen phishing en hoge scores voor malware-detectie, is Kapersky is een van de beste virusscanners voor Windows!