Mcafee Antivirus Plus

Mcafee is na Norton de meest bekende antivirusprogramma ter wereld. Een groot voordeel van Mcafee is dat je het kunt gebruiken voor zoveel toestellen als je wil, in plaats van slecht een beperkt aantal, zoals de meeste antivirusprogramma’s. Mcafee beschermt tegen alle virussen, trojans, malware en spyware en heeft ook tal van extra’s.
Mcafee is beschikbaar voor alle Windows-, Mac OS-, Android-, en iOS-toestellen!mcafee2

Prijs
Mcafee kost slechts 29,97€ en hiermee kan je in één keer al je toestellen beveiligen. Dus niet zoals bij sommige andere antivirusprogramma’s slechts 1 of 3 toestennen, maar ineens allemaal, of het nu pc’s, laptops of smartphones zijn. Dit komt dus zeer voordelig uit.

Scannen voor virussen
Mcafee scant zeer vlot en kan zonder al te veel moeite op al je pc’s, tablets en smartphones geïnstalleerd worden. Dit is een van de grootste voordelen van Mcafee. Mcafee is voorlopig de enige antivirusprogramma die dit toelaat.

Malware
Malware zijn slechte programma’s die de normale werking van je computer belemmeren. Mcafee blokkeert bijna alle websites die malware bevatten. Zo hoeven jij, of je kinderen niet steeds zorgen te maken over websites die eventueel dergelijk crimineel software bevatten.

Phishing
Phishing websites zijn websites die zich voordoen als allerlei beveiligde websites, in een poging je login-gegevens te stelen. Op dit vlak behaalt Mcafee tweede hoogste score na Norton. Alle websites die aan phishing doen werden geblokkeerd, terwijl niet-malafide websites zonder probleem weren doorgelaten.

mcafee

Extra’s
Mcafee heeft ook tal van extra functies. Zo is er een firewall die alle inkomende programma’s screent nog voor ze op je harde schijf tegenkomen. Er is ook een shredder, die ervoor zorgt dat bestanden die jij verwijdert nooit nog terug te vinden zullen zijn. Jij kan met Mcafee de status beheren van alle toestellen die op je netwerk aangesloten zijn. Er is een quick clean functie die ervoor dat nutteloze bestanden en browsergeschiedenis verwijderd worden. Daarnaast vind je er een vulnerability scanner die zoekt naar ontbrekende patches en updates.

Samenvatting

Wij raden Mcafee aan als antivirusprogramma met de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Voor slechts 29,9€ kan je in één klap al je toestellen beveiligen! Mcafee scant zeer snel en doet je toestel niet trager lopen, terwijl het hoge scores haalt in de bescherming tegen virussen, malware en phishing. Daarnaast heb je tal van leuke extra’s.